ANAF pregăteşte lovitura ANULUI pentru românii din ţară, dar mai ales a celor care lucrează în străinătate!

Statul român are în plan un proiect de lege prin care poate pune oprire pe conturile românilor din țară şi străinătate Agenţia Naţională de Administrare Fiscală pune la cale o strategie legală prin more | mai mult »

VIDEO Declaraţie halucinantă a unui ministru din Guvernul Ponta despre românii din străinătate. Ioan Rus: „Copiii se fac golani acasă şi nevasta curvă“

Ministrul Transporturilor din Guvernul Ponta, Ioan Rus, a făcut – cu două zile înainte de moţiunea de cenzură care vizează votul românilor din diaspora – o declaraţie şocantă despre muncitorii români din more | mai mult »

PONTA, PLEACA MĂ ĂCASA ! 👎 VATTENE ! UD MED DIG ! RAUS! GÅ HEM !

PONTA, IESI AFARĂ ! 👎 😡 în Finlandeza, Presa din Finlanda : Ponta päästä pois täältä ! Viranomaiset epäilevät Romanian pääministeriä korruptiosta www.Finlanda.ro 😡 în Islandeza, Presa din Islanda : Forsætisráðherra Rúmeníu more | mai mult »

O ultimă palmă a domnului Ponta pe obrazul diasporei

A trecut prea uşor, şi sunt supărat, informaţia că domnul prim-ministru Victor Ponta l-a numit în înalta poziţie de ministru pentru Relaţia cu Românii de Pretutindeni pe fiul unui colonel de securitate. more | mai mult »

Senator: România a oferit străinătăţii cadre medicale în valoare de 600 milioane euro, în ultimii 10 ani

România a oferit în ultimii 10 ani străinătăţii cadre medicale în valoare de 600 de milioane de euro, a declarat, joi, în cadrul unei dezbateri, vicepreşedintele Comisiei de sănătate a Senatului, Florian more | mai mult »

 
buletin-de-identitate

ATENŢIE/ Românii plecaţi în străinătate, chemaţi la Direcţia de Evidenţă a Persoanelor

Românii plecaţi în străinătate riscă să fie amendaţi dacă nu se prezintă la Evidenţa Populaţiei, se arată într-un comunicat de presă al instituţiei. În aceeaşi situaţie sunt şi cetăţenii din ţară care au actele de identitate expirate.

Direcţia de Evidenţă a Persoanelor face un apel la cetăţeni, în special la românii plecaţi în străinătate, să-şi verifice periodic termenul de valabilitate al actelor de identitate, în vederea evitării situaţiilor neplăcute în care pot deveni contravenienţi la prevederile legii.

buletin-de-identitate

anaf

ANAF pregăteşte lovitura ANULUI pentru românii din ţară, dar mai ales a celor care lucrează în străinătate!

Statul român are în plan un proiect de lege prin care poate pune oprire pe conturile românilor din țară şi străinătate

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală pune la cale o strategie legală prin care intenţionează să desecretizeze informaţiile conturilor bancare ale tuturor românilor din ţară, dar mai ales a celor care lucrează în străinătate.

anaf

 Inspectorii ANAF au reuşit în ultimile şase luni ale anului să continue ofensiva severă dusă împotriva rău-platnicilor din România. Potrivit datelor oficiale recente, de pe pagina oficială a Fiscului, peste 2.000 de societăţi comerciale şi peste 300.000 de români au fost verificaţi doar în ultimile două luni.

Măsurile luate de inspectorii ANAF sunt de multe ori abuzive şi luate în pripă, astfel încât mii de români au hotărât să reclame abuzurile lor la Protecţia Consumatorului. Foarte mulţi români întorşi de la muncă din străinătate zilele trecute, s-au trezit cusomaţii de plată emise cu titlul executoriu.

Câți bani trimit acasă românii jigniți de fostul ministru Rus

Economia României a beneficiat enorm de banii trimiși acasă de românii care lucrează în străinătate, cifrele dovedind că cei mai mari investitori în economia locală sunt chiar românii din afara țării. „Fierari-betoniștii” pe care fostul ministru Ioan Rus i-a jignit recent au trimis în țară cu 5 miliarde de euro mai mult decât au investit oamenii de afaceri străini. În trecut li se spunea „căpșunari”. Recent, fostul ministru al transporturilor le-a spus „fierari” și „fierari-betoniști”.

985-188004

Ce nu a știut Ioan Rus este că acești „fierari” au trimis acasă, de la debutul crizei, în 2009, 29 de miliarde de euro, bani cu care, dacă i-ar avea, guvernul ar face nu una, ci 18 autostrăzi Comarnic-Brașov. În vreme ce guvernul nu găsește în vistierie 1,6 miliarde de euro pentru această autostradă și nu poate convinge un investitor nici român, nici străin să-și asume finanțarea acesteia în regim public-privat, românii din străinătate au trimis în țară, de la debutul crizei, 29 de miliarde de euro, dublu față de investițiile străine realizate în aceeași perioadă, 14 miliarde de euro. Ziarul Financiar notează că, din 2000 și până la finele anului trecut, investițiile străine au fost de 56 de miliarde de euro, dar banii trimiși de românii din străinătate au fost cu 5 miliarde de euro mai mulți – 61,6 miliarde de euro până în septembrie 2014. Astfel, se poate spune că românii din străinătate sunt cei mai mari investitori în economia locală, având în vedere că banii lor au susținut consumul cu consecințe pozitive pentru evoluția PIB-ului, dar au ținut în frâu și deficitul de cont curent, într-o perioadă în care tendința a fost ca banii să fugă și nu să intre în țară, scrie Digi 24.

646x404

VIDEO Declaraţie halucinantă a unui ministru din Guvernul Ponta despre românii din străinătate. Ioan Rus: „Copiii se fac golani acasă şi nevasta curvă“

Ministrul Transporturilor din Guvernul Ponta, Ioan Rus, a făcut – cu două zile înainte de moţiunea de cenzură care vizează votul românilor din diaspora – o declaraţie şocantă despre muncitorii români din străinătate: ”Copiii se fac golani acasă şi nevastă-sa curvă!”

646x404

”România are 3 milioane de oameni să zicem, din forţa activă, în acest moment în Occident. Dintre care vreun milion sunt fierari betonişti, fierari şi aşa mai departe. Lucrează în construcţii, autostrăzi prin Europa. Au poate 1500 de Euro salariu. O spun foarte direct. De banii ăştia copiii se fac golani acasă şi nevastă-sa curvă. De 700 de Euro vin acasă jumătate”, a declarat Ioan Rus la emisiunea Jurnalul de Seară moderat de Cosmin Prelipceanu la Digi 24.
revue-de-presse-Ainsisoientils

Scandalul Ponta-DNA, în presa din toată lumea (Sinteză)

Ştirea că preşedintele României în cere demisia prim-ministrului Ponta, pe fondul acuzaţiilor de corupţie, s-a întins rapid în publicaţiile străine. STIRIPESURSE.RO vă prezintă o sinteză a principalelor reacţii din străinătate, pe măsură ce acestea apar:

revue-de-presse-Ainsisoientils

BBC (UK): Prim-ministrul României Victor Ponta cercetat pentru fapte de corupţie

The Guardian (UK): Prim-ministrului român i se cere să se retragă pe fondul acuzaţiilor de corupţie. Numele lui Victor Ponta este menţionat ca suspect în legătură cu infracţiuni precum fals, spălare de bani, conflict de interese şi evaziune ficală.

EurActiv (UE): Prim-ministru român, Victor Ponta – anchetat penal de DNA. Premier: ‘Nu demisionez”

Bloomberg (USA): Preşedintele român Klaus Iohannis îi cere demisie premierului Victor Ponta, care este investigat pentru fals, splălare de bani şi complicitate la evaziune fiscală. Premierul a spus că nu va demisiona

%d bloggers like this: