Vacanţele last minute sunt cea mai sigură escapadă în contextu actual, spun reprezentanţii tourperatorului Eturia, care a lansat sejururi personalizate în Grecia, Cipru, Elveţia, Islanda, Italia şi sudul Franţei, iar turiştii beneficiază de flexibilitate în caz de amânare.

”În această perioadă de incertitudine privind regulile şi măsurile fiecărei destinaţii în ceea ce priveşte turismul, Eturia – care a creat mereu pachete de vacanţă în Europa pentru clienţii fideli – a decis să lanseze aceste oferte şi pentru publicul larg, venind astfel cu un răspuns la toate dorinţele călătorilor români. În plus, turiştii beneficiază de flexibilitate în caz de amânar”, arată agenţia de turism într-un comunicat.

Astfel, agenţia îşi lărgeşte portofoliul public cu circuite şi sejururi personalizabile, iar turiştii pot explora acum Grecia, Cipru, Elveţia, Islanda, Italia sau sudul Franţei.

„Credem că este momentul ca pachetele noastre în Europa să fie disponibile nu doar turiştior loiali, astfel încât să oferim tuturor celor dornici de o vacanţă premium, în siguranţă şi mai aproape de casă să-şi aline dorul de escapade, de deconectare,” a declarat Ana Maria Gherasim, sales manager Eturia.

mai mult la  /www.news.ro/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.