AcasăTur operatoriTuroperatorul ucrainean Join UP! se lansează pe piața din România cu vacanțe...

Turoperatorul ucrainean Join UP! se lansează pe piața din România cu vacanțe spre Egipt, Turcia, Spania și Emirate

-

Turoperatorul ucrainean Join UP! se lansează pe piața din România cu vacanțe spre Egipt, Turcia, Spania și Emirate, a anunțat compania într-un comunicat de presă. Vânzările vor începe la mijlocul acestei toamnei, iar primele vacanțe sunt programate pentru sezonul de vară 2023. Agenția va opera zboruri proprii cu plecări din București, Cluj-Napoca, Timișoara și Iași.

Majoritatea destinațiilor vor fi operate de SkyUp Airlines, care este partenerul strategic al touroperatorului. SkyUp Airlines dispune de 12 aeronave Boeing 737 cu o vechime medie de 14 ani. Zborurile pentru Join UP! către Dubai (EAU) vor fi operate de FlyDubai.

Compania l-a numit deja pe Marius Surdu în funcția de CEO al Join UP! România.

,,Începem un nou capitol pe piața din România. Join UP! vine pe piață cu mai mult decât destinații și hoteluri noi. Iată că acum piața locală poate beneficia de sinergia dintre un touroperator și un transportator aerian, ceea ce va schimba cu siguranță în mai bine situația zborurilor charter, atât de discutată în comunitatea profesională. Pe alte piețe, cotele Join UP! ajung la 40-45% din vânzările agențiilor. Vom munci din greu pentru a obține aceleași rezultate sau chiar mai mari în România”, spune Marius Surdu, CEO al Join UP! România.

Turoperatorul ucrainean Join UP! se lansează pe piața din România cu vacanțe spre Egipt, Turcia, Spania și Emirate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Must Read