AcasăAgentii de TurismWizz Air va lansa 16 rute noi din/spre România, în vara anului...

Wizz Air va lansa 16 rute noi din/spre România, în vara anului 2021

-

Din regiunea Moldovei, Wizz Air va deschide 3 rute noi. Din 28 aprilie, Wizz Air va opera 2 zboruri săptămânale, în zilele de miercuri și duminică, pe ruta Bacău – Roma Fiumicino. Din 27 aprilie, va opera 2 zboruri săptămânale, în zilele de marți și sâmbătă, pe ruta Suceava – Roma Ciampino. Din 13 iunie, Wizz Air va zbura pe ruta Iași – Santorini, în zilele de miercuri și duminică.

Ceva mai multe rute noi vor fi deschise din / spre Cluj. Din 28 aprilie, Wizz Air va începe să zboare pe ruta Cluj – Hamburg, iar din 31 mai vor fi zboruri Cluj – Karlsruhe/Baden-Baden. Din iunie, Wizz Air va inaugura ruta Cluj-Napoca – Koln, mai exact din 3 iunie. Din 11 iunie va iniția zborurile spre Mykonos, iar din 12 iunie se va zbura pe ruta Zakynthos – Cluj. Din 26 aprilie, Wizz Air va zbura pe ruta Veneția – Cluj.

Și de la București vor fi operate rute noi, în special spre Emiratele Arabe Unite și Grecia. Ocazional se va zbura pe ruta București – Skopje, în perioada Campionatului European de Fotbal. Revenind la rutele noi, amintim aici de zborurile pe ruta București – Dubai; București – Corfu și București – Zakynthos.

mai mult la    /airlinestravel.ro/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Must Read